Logo Rob de Voogd Transport
NL vlag
Ga naar de inhoud

Transport over zee

Transport over zee
Voor Groot-Brittanie en Ierland  maken wij gebruik van verschillende haven plaatsen op de Noorzee routes en op de Iersezee routes vanuit Frankrijk en Nederland.
Nu de Brexit is in getreden moet er rekening gehouden worden met hoge korsten voor o.a. het gezondheidscertificaat Nu ook bloedtesten) en bij de doaune moeten paarden worden ingevoerd wat hogere kosten met zich meebrengt. De reistijd is daardoor ook langer geworden.

Havenplaatsen in Nederland: Hoek van Holland. Andere haven plaatsen is tot nu toe nog niet mogelijk. (Brexit)Immers er moet een controle post(BIP) komen in de desbetreffende havens aandeze kant maar ook aan de andere kant.
Havenplaatsen in Frankrijk: Calais en Cherbourg.
En de Kanaaltunnel van Calais naar Folkstone onder bepaalde strenge voorwaarden.
Voor de Iersezee van en naar Ierland de havenplaatsen in de UK: Holyhead, Liverpool, Fishguard en Stanrear en in Ierland: Dublin, Larne en Belfast.

U kunt bij ons ook terecht voor verzameltransporten.
Wij maken gebruik van plaatsen op vrachtauto's van collega vervoerders in het land van vertrek.
Zo hebben wij connecties in Ierland. Schotland,Wales, Engeland en natuurlijk Nederland en Belgie.
Maar ook op transporten in Duitsland, Denemarken en Scandinavie.
De transport prijzen per paard zijn uiteraard goedkoper. Deze transporten geschieden op beschikbaarheid van de desbetreffende vervoerder.

De vrachtauto's van onze vervoerders zijn goedgekeurd door de Eu (type2) en mogen dan ook gebruikmaken van de kanaaltunnel.
foto stenaline boot
Copyright ©2022 Rob de Voogd Transport
Terug naar de inhoud